Bij Intergalactic Design Unit of kortweg IDU gaan we voor kwaliteit en unieke vormgeving op maat van de klant. Of het nu gaat om uw logo en huisstijl of het ontwerp van een geboortekaartje. Elk ontwerp is uniek en speciaal voor u ontworpen. Er zijn geen grenzen aan wat IDU ontwerpt  zoals er ook geen grenzen zijn aan verbeelding. In samenwerking met u komen we tot een resultaat die kwaliteitsvol is en net dat beetje anders.

Echt maatwerk.

Daarom gaan we in een gesprek met u ook na wat uw wensen zijn en zijn we open en transparant in offertes  en in de schatting van  hoeveel tijd het zal kosten om uw ontwerp af te krijgen.

We houden de tijd die we aan uw ontwerp werken bij in een speciaal programma die u steeds kan opvolgen om de stand van zaken en vooruitgang te zien.

Waarom u zou kiezen voor IDU? Omdat voor ons elke klant op de eerste plaats komt en wij Above and Beyond gaan voor uw design.

Waarvoor kan u bij ons terecht?

Bedrijven

Alles wat te maken geeft met de grafische vormgeving voor uw bedrijf en het uitdenken van een concept. De vormgeving en illustratie voor uw producten en verpakkingen. Alle reclame die u nodig heeft om uw zaak te promoten.

En dat stapje meer… cultureel

Muziekgroepen, toneelgezelschappen,…  kunnen bij IDU terecht voor alles wat ze nodig hebben qua grafische vormgeving.

Posters voor evenementen, het ontwerp van het logo voor je band of gezelschap.

Het ontwerpen van patches en insignes voor op uw kledij, bv. voor motorclubs.

Vraag gerust vrij naar de mogelijkheden.

Reclame

Voor alle bedrijven, evenementen, vzw’s en op elk product zoals bv. buttons, T-shirts, balpennen. Flyers en posters. Grote Banners en alle drukwerk.

Gelegenheidsdrukwerk

IDU ontwerpt geboortekaartjes die echt uniek zijn. Speciaal voor de geboorte van uw kindje wordt een ontwerp opgemaakt die u nergens anders zal vinden en afgestemd is op u en uw gezin. Wat een feest. Wij kunnen deze ook laten afdrukken op uw doopsuikertjes of op een beer of deken van uw kindje. Het is ook mogelijk een familie embleem te maken die u jaren lang op alle drukwerk voor uw kindje kan gebruiken of op bv. het linnen of knuffellapje kan laten borduren.

Ook voor ander gelegenheidsdrukwerk zoals communiekaartjes, verjaardagskaarten, enz… kan u terecht bij Intergalactic Design Unit. 

Voor geboortekaartjes werken wij samen met drukhuis Koppie Kopies BVBA te Oostende.

Zij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met geboortedrukwerk en je kan bij hen ter plekke ook gaan kijken voor alle stalen, papiersoorten en doopsuikers.

Indien u niet ter plaatste kan gaan kan hier ook een oplossing voor gevonden worden.

Drukhuis Koppie Kopies BVBA

Nieuwedokstraat 51
8400 Oostende
059 51 95 78

www.koppie-kopies.info

Illustratie

Dit omvat veel zoals bv. tattoo design, illustratie voor kinderboeken en boeken, schoolwerk schriften, enz…

Website

Samen met Luyten.Website, bouwt IDU jouw website of webshop, die bovendien heel eenvoudig te beheren, uit te breiden en aan te passen is. Uiteraard houden we hier rekening met jouw huisstijl en budget. IDU verzorgt hierbij het volledige grafische stuk en waakt erover dat uw website de huisstijl en branding van uw zaak uitstraalt. Het technische stuk, de hosting en het onderhoud van de website worden verzorgd door Luyten.Website die al jaren websites verzorgt voor KMO’s en verenigingen.

 

Een website van Luyten.Website

Luyten.Website