Ons concept

IDU kan voor u ook ontwerpen maken die passen bij  uw bedrijfsidentiteit en dit voor verkoop of voor reclamedoeleinden. Wij kunnen u meehelpen met het denkproces voor de uitwerking van het concept van uw product vanaf het begin, het imago inclusief de naam van uw product of bedrijf. We verzorgen hierbij ook graag de grafische vormgeving zodat we een duidelijke en consequente bedrijfsidentiteit kunnen garanderen.

Dit kan zoveel betekenen.

Om maar enkele voorbeelden te geven:

  • het uitwerken van het concept, naamgeving en/of de illustratie van de etiketten voor op uw product
  • uw logo en gegevens op T-shirts of balpennen voor reclame doeleinden

 De mogelijkheden zijn heel ruim. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Producten

Productontwikkeling en verpakkingen

IDU helpt u met plezier en toewijding met het uitdenken van het concept voor uw product en/of de uitwerking van uw verpakkingen en etiketten.

Uw logo of andere illustraties op T-shirts, maar bv. ook op mokken en relatiegeschenken voor uw klanten.  Ideaal om uw bedrijf te promoten of te verkopen als product op zich.

 

Afdrukbaar op alle mediums

Neem gerust contact op met ons voor de mogelijkheden. Ideaal voor uw product en verpakkingen of ter promotie van uw bedrijf.

Identiteit van uw zaak

IDU wil zorgen voor het totaalpakket. Zo kan u op een duidelijke, consequente en sterke manier uw bedrijf profileren naar uw klanten toe en nieuwe klanten aantrekken.